Your Business Online ging mijn Facebook paginanaam veranderen

Ik ben een autodidact en vind het ook bijzonder interessant om de dingen op te pakken zoals ze bij me voorbij komen. Ik heb een eigen bedrijf en pik er altijd wel weer een project tussenuit waar ik me op storten kan, er is ook altijd wel weer iets dat mijn aandacht behoeft. Ik ruim hier sowieso een dag per week voor uit, omdat je dan pas merkt ook echt resultaat te kunnen boeken. Zo heb ik onlangs een actie bedacht op Facebook om zodoende mijn profiel wat meer onder de aandacht te brengen bij andere gebruikers, want er zit natuurlijk een groot potentieel. En daar slaagde ik in, want met de actie haalde ik er zo’n vierhonderd extra likes bij binnen. De Facebook paginanaam veranderen ging hierna echter helaas niet meer. Geen wonder ook want het blijkt dat je Facebook paginanaam veranderen niet meer kan nadat je eenmaal tweehonderd likes binnen hebt gehaald. Dit was wel een beetje een zure ontdekking, gezien het feit dat de actie verwerkt was in de naam en die nu dus misleidend was geworden – de actie was immers al voorbij. Ik schakelde Your Business Online in, een bedrijf dat de Facebook paginanaam veranderen ging voor mij.