Wietolie en PTSS

Ik heb door een zwaar ongeluk ptss gekregen en ben daar nu voor in behandeling. Ik word onder andere geholpen door wietolie, dit maakt mij rustig. Mijn dokter heeft ook gezegd dat ik dit mag blijven doen omdat het echt een goede uitwerking op mij heeft. Leven met ptss is zwaar, ik was continu in paniek, kon echt niet meer in het verkeer, oversteken was voor mij al een hel en ga zo maar door. Wietolie zorgde voor meer ontspanning en daardoor ook meer relativeringsvermogen. Ik kan door wietolie alles helder blijven bekijken. Dat vind ik fijn want sinds de wietolie ben ik al veel rustiger, echt stukken rustiger. Soms werd ik ’s nachts in het zweet wakker, of ik werd wakker gemaakt omdat ik ergens in een hoek zat te schreeuwen, hier wist ik dan niks van. Ik ben nu in behandeling en probeer de trauma’s langzaam los te laten, dit gaat al best goed. Dus de behandelingen en de wiet olie zorgt er voor dat ik weer wat levensvreugde krijg en dingen los kan laten, wat erg belangrijk is. Vooral ook voor mijn omgeving, ik begrijp dat ik het ze erg lastig heb gemaakt.