Ik vond de Nederlandse Snurkpoli – Slaap apneu bij ons in de buurt

Ik vond de Nederlandse Snurkpoli – Slaap apneu bij ons in de buurt

Ik ben voor een gesprek bij een vestiging geweest van de Nederlandse Snurkpoli – Slaap apneu. Dit is een veel voorkomend probleem bij mensen en vooral hebben de gene die samen slapen met iemand die slaap apneu hebben er het meest moeite mee. En in mijn geval is dat mijn partner, hij spreekt mij al niet meer aan omdat ik wel weet hoe mijn snurkgedrag is, en ook durf ik hem er niet altijd na te vragen omdat ik al wel weet wat het antwoord is. Ik schaam mij er ook wel een beetje voor ondanks dat ik er echt niets aan kan doen. Maar ik probeerde mij zo eens voor te stellen hoe dit voor mijn vriend moet zijn en daar werd ik echt niet vrolijk van. Als ik zelf slaap te kort heb dan word ik hier geen gezelliger mens van en zo moest mijn vriend zich dan ook vast en zeker voelen. En daarom was het tij dom hier in actie te ondernemen en dus ben ik eens op internet gaan kijken en zo kwam ik terecht op deze site bij de Nederlandse Snurkpoli – Slaap apneu en kon ik al snel een vestiging vinden bij ons in de buurt. Nadat ik op gesprek was geweest gaf mij dit al snel vertrouwen dat er een oplossing was voor mijn gênante probleem.