Verloskundige Praktijk Loon op Zand heeft mij goede begeleid

Verloskundige Praktijk Loon op Zand heeft mij goede begeleid

Ik ben erg blij dat ik toen ik er achter kwam dat ik zwanger was al snel terecht kon bij de Verloskundige Praktijk Loon op Zand. Mijn man en ik zijn net ouders geworden van een gezonde tweeling die op een natuurlijke manier ter wereld zijn gekomen. Ik ben voor de zekerheid wel in het ziekenhuis bevallen omdat ik dit wel graag wilde. Maar een tweeling krijgen is toch wel zo erg bijzonder dat ik het eigenlijk nog steeds niet kan geloven als ik twee kleine hummeltjes aantref in hun bedje. Toen ik bij de Verloskundige Praktijk Loon op Zand aankwam met mijn man in het begin van mijn zwangerschap wist ik natuurlijk al dat ik zwanger was. En je gaat er dan echt vanuit dat er één kindje in je buik zit. De gedachte dat het er wel eens twee konden zijn kwam dan ook totaal niet in mij op. Tot dat de Verloskundige Praktijk Loon op Zand met turende ogen keek op haar scherm nadat wij baby nummer één al hadden gezien. En ik mij afvroeg waarom omdat ik dacht dat wij nu klaar waren. En daar op een groot scherm zag ik het al snel, Nog één! Wat een verrassing en ongelofelijk welkom!