Twee paar Kobra laarsjes besteld

Ik heb twee paar Kobra laarsjes besteld en ben hier dan ook zeer tevreden over. Nu heb ik een mooie zee blauwe enkellaarsje en een beige enkellaars van Kobra en deze staan erg leuk. Het zijn twee dezelfde laarsjes maar deze zijn erg leuk te combineren met mijn zomer out fit. En daarom ben ik zo tevreden met dit merk Kobra omdat  deze zo fijn lopen. En waarom dan niet twee dezelfde soorten maar dan in een andere kleur. Toen ik de eerste dag op het werk verscheen met mijn cobra laarsjes kreeg ik al direct een compliment van mijn collega en daarop kwam meteen de vraag waar ik deze gekocht had. En zo stond ik meteen al reclame te maken voor vanbommelschoenen.nl. maar ja, deze site geeft nu eenmaal een groot voordeel aan het feit dat van elk merk hier een zeer uitgebreide collectie in te vinden is. En zo kan ik ook voor elk seizoen hier wel terecht en kan ik op een adres vanaf nu al mijn schoenen bestellen. En heb ik dit al aan mijn collega als tip kunnen geven. Zij zat vervolgens in de pauze al meteen op de site te kijken.