Een betrouwbaar medium vinden was niet zo makkelijk

Sinds het moment dat ik bij me eigen dacht dat ik echt hulp nodig had ben ik zoek gegaan naar een betrouwbaar medium die mij er erg goed doorheen kon helpen door ervoor te zorgen dat ik geen problemen meer kon krijgen en dat ik gewoon kon genieten van wat de toekomst zou brengen voor mij. Het heeft wel even geduurd dat ik een betrouwbaar medium vinden kon maar sinds dat ik haar gevonden heb kan ik ook echt mijn hele verhaal aan haar kwijt en hoef ik me eigen niet steeds te schamen voor mijn verhaal wat ik bij de vorige medium dus wel heb gehad. Ik hoop ook echt van harte dat deze betrouwbaar medium goed genoeg is om mij te helpen en ervoor te zorgen dat ik er geen last meer van kan krijgen en gewoon kan genieten van het leven zonder steeds dieper in de put terecht te komen. Het bleef voor mij altijd wel een strijd maar sinds dat ik een betrouwbaar medium gevonden heb lijkt het wel alsof ik weer eindelijk durf te  genieten van het leven.