Particuliere thuiszorg voor onze ouders

Particuliere thuiszorg voor onze ouders

Mijn man en zus en ik zijn een hele tijd op zoek geweest naar een manier om onze ouders wat meer te ontlasten. Ze zijn beide al behoorlijk op leeftijd, lopen tegen de 90 aan, en wonen nog helemaal zelfstandig. Omdat dit natuurlijk al een hele prestatie is en ik merk dat mijn moeder hier steeds meer moeite mee krijgt zijn we gaan zoeken naar mogelijkheden voor ondersteuning. We willen niet in de grote stroom van aanvragen van hulp mee gaan en zijn daarom op zoek gegaan naar mogelijkheden voor particuliere thuiszorg. Met particuliere thuiszorg vinden we wellicht een wat kleinere organisatie die zich, in onze ogen, wat meer voor de belangen van de patiënt opstelt en dat is nu precies wat wij nodig hebben. Via het internet ben ik terecht gekomen op de website van een organisatie die inderdaad particuliere thuiszorg aanbiedt. Na het lezen van alle informatie op deze website besloot ik deze te overleggen aan mijn man en mijn zus en samen hebben we dan contact gezocht met dit bedrijf. Inmiddels loopt de particuliere thuishulp alweer enkele weken en ik merk aan onze ouders dat ze er zeker baat bij hebben.