Naar oma met taxi Breda

Naar oma met taxi Breda

Ik ben laatst voor het eerst in de taxi Breda geweest. Ik vond het super leuk en voelde mij ook echt volwassen. Ik ging naar mijn oma toe, ze komt meestal met de taxi Breda naar ons toe, maar dit keer mocht ik voor het eerst alleen naar haar toe. Mijn ouders stelde mij voor aan de chauffeur, een aardige man die heel leuk met mij ging kletsen. Hij kende mijn oma ook, het was dezelfde meneer waarmee mijn oma altijd de Taxi Breda pakt. Het ritje duurde ongeveer een half uur en toen we bij Oma waren kwam ze naar buiten om de taxi Breda te betalen. Ze maakte nog een leuk praatje en toen gingen we naar binnen om wat te drinken en te kletsen. Ik heb oma in de tuin geholpen met de bloemetjes en daarna gingen we wandelen en naar de film. Ik bleef slapen, de volgende dag gingen we opa op zoeken, die zit namelijk in een verzorgingstehuis. Het was leuk om opa weer eens te zien. Na het eten mocht ik met Taxi Breda weer terug. Ik was zo moe op de terugweg dat ik in slaap viel! http://www.taxivanderborgt.nl/taxi-breda/