Het merk Peuterey is nu voor het eerst ook te koop in andere winkels. Na een lange tijd heeft Peuterey besloten zich te wanen aan nieuwe opties. Ze waren altijd zeer exclusief en je kon dit merk dus nooit zomaar ergens kopen. Nu is dat allemaal veranderd door het feit dat het merk beschikbaar wordt in meerdere winkels. De namen van de winkels zijn nog niet bekend gemaakt. Zij hebben meer mensen nodig die met hun willen werken. Wij als jonge kopers en schrijvers zijn aan d ene kant wel blij met deze nieuwe visie van het bedrijf.

Exclusiviteit neemt af

Het vervelende is wel dat de exclusiviteit van het merk wel gaat afnemen. Het merk stond er jarenlang bekend om niet zomaar te koop te zijn. Dat is er nu wel een beetje vanaf. Wij willen ook dat die mensen ons gaan helpen. We zien vaker dat mensen met merken samenwerken om meer verkopen te draaien. Je moet alleen weten dat het niveau van samenwerken ook meer gaat opleveren. Elke dag werd er wel gevraagd of Peuterey beschikbaar zou worden voor de meeste kledingwinkels. De keuze is nu gevallen op een select groepje retailers. Deze hebben de eer om dit aan te bieden.

Verkopen nemen wel toe

Het lijkt erop dat de prognose die is gemaakt wel aangeeft dat de verkopen zullen toenemen. Er wordt gekeken naar andere mogelijkheden binnen het bedrijf. Zij willen namelijk dat de verkoop verdubbeld bij het samenwerken met andere retailers. Peuterey kon altijd genieten van een hoge omzet maar ziet ook dat er meer voor nodig is om deze omzet naar een ander niveau te tillen. Het komt goed uit voor Peuterey dat de winkels graag een samenwerking aan wilden gaan. Op die manier wordt het dus ook niet moeilijk om een retailer te zoeken die jouw merk wilt aanbieden. Al met al kan Peuterey zeer tevreden zijn.