Een paar Mephisto schoenen

Ik heb binnenkort een leuk feestje in de planning, namelijk de vijftigste verjaardag van zowel mijn partner als die van mij. Beiden worden we dit jaar vijftig en dat opgeteld betekent dat we tezamen honderd jaar oud worden – en dat vonden wij wel reden voor een feestje! We hebben ervoor gekozen het in de zomer te geven, dan hebben we tenminste, voor zover het mee zit althans, een goed weer garantie – daar hebben we allebei het voordeel van, en de gasten ook natuurlijk! Nou moet er nog wel even geshopt worden natuurlijk en ikzelf heb de jurk en het jasje dat ik erover heen doe al klaar liggen. Alleen de schoenen moeten nog en eigenlijk weet ik al dat ik het liefste een paar van Mephisto zou hebben. Eens in de zoveel tijd, en zeker als het speciale gelegenheden betreft, mag ik van mezelf bij de Van Bommel winkelen en meestal kom ik wel met een Mephisto naar huis – dat zijn gewoonweg de schoenen die mij het meest weten aan te spreken! Mocht je benieuwd zijn geworden naar de schoenen die ik op mijn feestje ga dragen, kijk dan zelf eens naar hoe mooi de Mephisto schoenen zijn!