De spandoeken deden het bedrijf goed

De spandoeken deden het bedrijf goed

Ik denk dat je je als ondernemer steeds meer en meer ontwikkelt in het kijken uit welke situaties en omstandigheden je allemaal profijt kunt ondervinden. Het is belangrijk dat te doen omdat je bedrijf hetgeen is dat ervan profiteert. En op dat gebied kun je het maar het best zoveel mogelijk manipuleren, je probeert namelijk uit alle gaten en hoeken nieuwe klanten te regelen natuurlijk. Ik denk dat we in dit vak ook veel van elkaar leren en daarom ga ik geregeld naar meetings waarop dingen worden besproken, aangezien we elkaar daarmee weten te inspireren. Zo werd ik onlangs nog eens gewezen op het inspelen op je locatie en dat zette me aan het denken. Het gegeven dat ik me midden in de stad bevind met mijn bedrijf kon ik nog wel wat meer uitdiepen, daar kon ik nog wel meer uit halen. En daarom heb ik op onze verdieping enkele spandoeken laten plaatsen, aan de voorzijde van het gebouw. Alle passanten zien nu de spandoeken als ze door de stad lopen en weten zodoende welke diensten wij aanbieden. Sinds we die spandoeken hebben opgehangen heb ik zeker een toename gezien in het aantal klanten dat we hebben, heeft het het bedrijf zeker goed gedaan.