De Remeha Tzerra als beste reviewed door consumenten

De Remeha Tzerra als beste reviewed door consumenten

 

Ik ben zeer te spreken over de nieuwe cv ketel die ik onlangs heb aangeschaft, de zogenaamde Remeha Tzerra. Ik ben overigens niet de enige die zo lovend is over de Remeha Tzerra, want ook door Kieskeurig is ie voor juli van dit jaar uitgeroepen als winnaar, hij is het beste reviewed door en op dit platform. Nou kan ik daar echt inkomen en ik kan het dan ook volledig onderschrijven bovendien. Ik kan het iedereen aanraden voor de Remeha Tzerra te gaan, zeker doordat het zo’n enorm energiezuinig ding is. Bovendien is het ook nog eens een heel compacte ketel, niet te geloven zo klein als het apparaat is. Immers, het heeft de afmetingen van 55 nog niet eens veertig bij nog geen dertig centimeter. Vergelijk dat met de vorige ketel die er hier hing en je slaat steil achterover. Ik denk dat het alleen al in de lengte van het ding zeker een meter a anderhalve meter scheelt, wat natuurlijk een enorme besparing betreft. Ik ben dan ook enorm te spreken over de mogelijkheden die dit biedt. Ik heb veel meer ruimte en die is hier in dit kleine appartement meer dan welkom natuurlijk.