Slapen onder de lichtkoepels

Slapen onder de lichtkoepels

 

Het was mijn vriend die me attendeerde op de website van de Bouw Handel, want ikzelf had het nog nooit eerder gezien. Dat gezegd hebbende, nu ik die website ken ben ik er dikwijls geweest voor het plaatsen van bestellingen. Enige tijd geleden kocht ik namelijk mijn eerste huis en ik vind het fantastisch daaraan te werken, er echt een droomhuis van te maken. Dat droomhuis begint er nu echt te komen, het krijgt al aardig vorm. Een van de dingen die ik bijvoorbeeld wilde was de natuur van buiten meer naar binnen halen en een van de dingen waarmee ik zulks heb bereikt is met het plaatsen van de lichtkoepels hier in het dak. Ik heb een plat dak namelijk, want ik bewoon een bungalow midden in het bos. Aldaar passen de lichtkoepels er heel mooi in en zeker ook omdat er in een straal van zo’n tien meter rondom mijn woning niet van die heel grote bomen staan, zoals elders overal wel, ik heb door de lichtkoepels dus ook een direct zicht op de sterren. Hoe mooi het is om te gaan slapen onder de sterren heb ik dus sinds kort mogen ervaren en ik vind het echt geweldig. Deurluifel