Bij Bac kun je ook heftrucks huren

Bij Bac kun je ook heftrucks huren

 

Voor heftrucks huren kun je net zo goed terecht bij Bac als voor het huren van hoogwerkers, iets wat ik al vaker bij dit bedrijf had gedaan. Heftrucks huren had ik nog niet eerder gedaan, maar vanuit een andere hoedanigheid was ik al vaker met Bac in aanraking gekomen, ik doe namelijk het vijfjaarlijkse onderhoud aan mijn huis helemaal zelfstandig. Ik zie het niet zitten een externe in te huren voor het schilderwerk aan het huis, terwijl ik zelf ook handen en voeten heb gekregen om dit soort dingen te kunnen. Je moet even weten hoe je je huis het beste kan onderhouden en kunt bewerken maar heb je het trucje eenmaal door, dan verleer je het nooit meer en het is bovendien echt niet moeilijk ook. Daarom klim ik sowieso eens in de vijf jaar op de hoogwerker die ik dan voor en achter het huis neerzet, om van daaruit op alle moeilijke plekken te komen die anders zo lastig te bereiken zijn. Je moet overal gedetailleerd kunnen werken namelijk, je moet overal goed bij kunnen komen, vandaar. Ik heb dit nu in de afgelopen acht jaar twee keer gedaan en dus was ik bekend met Bac en wist ik dat je er ook heftrucks huren kunt.