Zoeken op ligbed tuin

 

Samen met een goede vriend van mij die ik al heel erg lang ken zijn we samen opzoek geweest naar een lekkere ligbed voor in de tuin. Het was een beetje de vraag waar ik hem zou halen, want we zagen wel hele leuke ligbedden, maar toch zit er veel prijsverschil in! Op een gegeven moment kwam die vriend van mij met een site en dat was van dit bedrijf. Hij vertelde mij dat hier een leuke stonden en dat hij als zoekterm had gebruikt ‘’ligbed tuin’’. Daar zag ik dat de prijs aanzienlijk lager was dan bij andere bedrijven en dat je je ligbed tuin ook nog eens zelf opmaat kan laten maken. Dat heb ik toen gedaan en hij is echt perfect geworden. Het is altijd fijn om iets te laten maken na jouw smaak en als het dan ook nog een een leuk prijsje aan zit is dat altijd mooi meegenomen. Binnen een week stond hij al in de tuin en ik gebruik hem nu eigenlijk dagelijks. Mijn complimenten voor het sneller leveren dus en de mooie prijs die jullie aanbieden vergeleken andere bedrijven. Het opmaat maken is fantastisch en heb daar niet veel woorden voor.