Zodra de sauna geuren ons tegemoet komen zijn wij al ontspannen

Zodra de sauna geuren ons tegemoet komen zijn wij al ontspannen

Ik ga elke week na het sporten even in de sauna geuren. Ik sport al jaren samen met mijn vriendin en wij maken er altijd een hele avond van. Nadat wij hebben gesport gaan wij uitgebreid wat drinken en daarna op de fiets natuurlijk naar het huis van mijn vriendin. Daar heeft zij een sauna en gelukkig woont zij vla bij mij zodat ik na het sauna bezoek thuis lekker ontspannen op de bank kan ploffen. De sauna geuren draag ik de rest van de avond met mij mee volgens mijn vriend ondanks dat ik tussendoor onder de koude douche ben geweest. Mijn vriendin heeft verschillende sauna geuren en soms koop ik hier ook zelf wat van omdat ik graag iets terug wil doen voor het gebruik van haar sauna. Het is altijd super gezellig. Vroeger gingen wij daarna nog stappen maar ik ben blij als ik thuis ben en in de relax modus een ontspannen avond kan behouden. Een sauna met de juiste sauna geuren is goed voor lichaam en geest. Ik kan hier nog weer een paar jaar aan wennen vertel ik mijn vriendin regelmatig.