Wij gingen voor lifestyle meubels!

Wij gingen voor lifestyle meubels!

Mijn vriendin had al wel een paar keer subtiel de woorden lifestyle meubels laten vallen, maar ik probeerde dat nog een beetje te negeren, want met de verhuizing en alles die al zoveel geld kostte, had ik er geen puf, noch het geld voor, om nou eens dik te gaan investeren in iets wat heel duur en chique klonk. Toen ik zelf bij toeval op het internet eens lifestyle meubels tegenkwam, had ik pas door hoe het werkte en werd ik zo langzaamaan enthousiast, liep ik er warm voor. Ik snapte dat het maatwerk meubelen betrof, die allemaal in dezelfde stijl zijn uitgevoerd en besloot eens over de mogelijkheden met m’n vriendin te praten. Wij wilden namelijk meer eenheid in ons huis creëren en hadden het gevoel dat dat met onze vorige meubels echt niet ging lukken. Dat was een beetje een bijeengeraapt zootje namelijk, in verschillende stijlen die maar niet echt met elkaar wilden corresponderen. Mijn vriendin was wel blij dat ik eindelijk open stond voor een gesprek over lifestyle meubels en we hebben er uitgebreid over gepraat en uiteindelijk besloten ervoor te gaan!