Wat is een gezondheidsplatform?

gezondheidsplatform

Iedereens gezondheid is natuurlijk enorm belangrijk, als je je gezond voelt en bent is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen. Maar iedereen heeft wel eens momenten dat je niet goed in je vel zit. Daarvoor is er een gezondheidsplatform beschikbaar. Hier kan je allemaal onderdelen vinden waardoor je je weer goed kan voelen. Denk hierbij aan oefeningen die je lichaam en geest weer in balans brengen zoals yogo. Selfcare is enorm belangrijk anders heb je dus kans dat je jezelf kan verliezen. En aan jezelf werken is nooit verkeerd zolang je maar niet doorslaat. Doorslaan kan voor stress en slapeloosheid zorgen. Te weinig slaap is niet goed voor je, hierdoor kan je oververmoeid raken en functioneer je dus ook moeilijker. Je kan bijvoorbeeld overdag in slaap vallen, in paniek raken of zelfs dingen gaan zien die er niet zijn. Ga dus goed met jezelf om dat is enorm belangrijk. 

Balans

Een balans tussen lichaam en geest is dus enorm belangrijk, effectief trainen is daarom ook een voordeel als het gaat om je lichaam en geest in balans te brengen, je hoeft niet met kilo’s gewicht perse aan de slag. Je kan ook genoeg filmpjes op het gezondheidsplatform vinden die jou helpen met effectief trainen. Effectief trainen gaat samen met een gezonde voeding, jouw voeding is het medicijn op een gezond lichaam. Nu zijn er genoeg verschillende mogelijkheden om je geest en lichaam in balans te krijgen. 

Gezond

Een van de belangrijkste onderdelen is je voeding, gezond eten helpt je beter in je vel te zitten doordat je beter in je vel zit zal je snel zien dat er dus veel veranderd om je heen, de wereld lijkt veel vrolijker. Terwijl er om je heen niks veranderd is, maar jij wel. 

Nu is een gezonde geest ook enorm belangrijk, als je het allemaal niet op een rijtje hebt is het belangrijk dat je dit wel in orde krijgt, de gevolgen kunnen fataal zijn namelijk. Je kan jezelf in een burn-out werken. Hierdoor kan je geest gewoon niet meer en zul je zien dat je lichaam uiteindelijk ook op is.