Wandlampjes zijn echte sfeermakers

Wandlampjes zijn echte sfeermakers

Hoewel het gehele huis toch echt zo goed als af te noemen was, ik echt het gevoel had dat we met de meubels die we hadden goed zaten en we precies het soort sfeer hadden weten te creëren hier waar we ons beiden bijzonder prettig bij voelden, had ik dat gevoel bij de keuken van dit huis nog niet. Sinds we verhuisd zijn, zijn we natuurlijk druk bezig geweest met het inrichten en eigenlijk is de keuken er een beetje bij ingeschoten, vreemd genoeg. Voor mijn gevoel klopte de sfeer daar nog niet zo goed, maar ik kon er maar niet achterkomen waar ‘m dit nou precies in zat. Op zeker moment had ik een openbaring en wist ik het: het licht van de keuken was niet bijzonder prettig. We hadden een grote lamp hangen aan het plafond en telkens als die aan was klopte de ruimte niet, voor mijn gevoel. Ik ben dus maar eens op mijn vrije zaterdagmiddag achter de pc gekropen en ben eens gaan kijken voor leuke wandlampjes. Reken maar dat ik die trof op het web, en wel op de website van de Licht Xpert. Ik kan het iedereen aanraden eens goed na te denken over dit soort wandlampjes in huis, die maken de sfeer in je huis namelijk!