Voor mijn nieuwe zaak zonnescherm horeca

Ik vind het ontzettend leuk eindelijk mijn eigen bedrijf op te kunnen zetten in de horeca, dit is iets wat ik altijd al wilde, althans sinds ik begon aan de hogere hotelschool. Na jaren in het vak te hebben gezeten, begonnen de plannen steeds concretere vormen aan te nemen en besloot ik er uiteindelijk voor te gaan toen deze aanbieding op mijn pad kwam. Al langere tijd stond er een pand midden in de binnenstad te koop en het leek mij de perfecte setting om mijn eigen zaak te beginnen. Natuurlijk kwam er nog wel het een en ander bij kijken, ook dingen waar ik van tevoren nog helemaal niet mee bezig was. Vandaag ben ik bijvoorbeeld een hele tijd bezig geweest met het uitzoeken van een zonnescherm horeca, wat ik overigens wel super leuk vind. Zeker nu in de winter zijn windschermen terras geen overbodige luxe, want je trekt er echt de rokers mee naar je café, zo kunnen ze tenminste nog een beetje in de warmte zitten. Voor mij is het ideaal en het is inderdaad een van de klussen die er gewoon ook bij hoort!