Voor de garagevloer egaliseren komt er een bedrijf duidelijk als beste uit de bus

Na een intensieve verbouwing van een jaar, komen we eindelijk een beetje aan onze rust toe. Het laat zich raden dat dat een goede timing is, zo met de zomer op komst. Ik vind het heerlijk me eindelijk geen zorgen te hoeven maken als ik even met de benen omhoog wil, als ik even wil relaxen in plaats van altijd maar bezig te zijn. Natuurlijk was de verbouwing een heel leuke periode maar het was ook echt intensief en ik ben blij dat we nu eindelijk kunnen genieten van al het werk dat is verzet. En genieten doen we! Bovendien fijn is dat de klussen die nog op stapel lagen nou in een heel ander tempo geklaard kunnen worden, we doen het er veel rustiger aan mee. Dat geeft me de tijd de klussen rustig uit te zoeken, en goed uit te zoeken dus waar we de beste kwaliteit kunnen halen. Een van die dingen die nog op stapel lagen was bijvoorbeeld de garagevloer egaliseren, iets wat we telkens maar hadden uitgesteld. Enfin, op deze wijze kon ik lekker met mijn tablet op schoot in de hangmat in de tuin liggen om op te zoeken welk bedrijf we voor de garagevloer egaliseren het beste in de arm konden nemen. Na uitvoerig onderzoek kwam daar Zeb den Uyl als beste uit de bus.