Vloer reinigen op speciale manier

De vloer reinigen ging niet geheel zonder slag om stoot, het moest precies gebeuren zoals aangegeven, anders kon alles mis gaan. Dit voert de druk natuurlijk hoog op en gezien het mijn taak was, de vloer reinigen, was ik er al dagen mee bezig, het moest dus uiterst precies en goed gebeuren. Ik had alles al bij elkaar om het te gaan doen, maar durfde het niet, te bang om het verkeerd te doen. Tot overmaat van ramp liet ik per ongeluk wijn vallen, een fles die er al een tijdje stond, waardoor ik te maken had met een grote vlek, die bovenop het vloer reinigen ook nog weggewerkt moest worden. Ik besloot maar gelijk een bedrijf te bellen die hier verstand van had en kwam bij een vloerbedrijf terecht die gelukkig die middag nog aanwezig konden zijn. Ze hebben de vloer gereinigd en dit was erg fijn en goed, het gebeurde op een goede manier en het koste natuurlijk wel wat geld, maar dit was het zeker waard, want het is nu goed gebeurd en de vloer kan zo weer vijf jaar vooruit, omdat ze een speciaal laagje hebben toegepast.