Verhuizen naar Le Marche Italië

Verhuizen naar Le Marche Italië

 

Het is de grootste beslissing van mijn leven geweest. Het duurde even voor ik er voor uit kon komen dat ik er echt blij mee was. Maar nu durf ik het met zekerheid te zeggen. Ik ben verhuisd naar Le Marche Italie en het is misschien wel de beste beslissing van mijn leven geweest. Het is een hele eer om hier te mogen wonen want er wonen hier heel veel bijzonder mensen waar ik bewondering voor heb. Het verhuizen naar La Marche Italië was wel een heel grote stap voor ons gezin. We hebben er allemaal ook veel moeite mee gehad. Het was namelijk vooral voor onze kinderen een moeilijke stap. Ze moeten een nieuwe taal leren en nieuwe vrienden maken. Ik had niet verwacht dat ik zoiets ooit met mijn kinderen zou doen, maar het is nu helaas even niet anders. Het was voor mij en mijn man heel hard nodig dat we naar een minder drukke plek verhuisden waar we rustig kunnen werken en waar we niet de hele  tijd de burn-out in onze nek voelen hijgen. We moeten de rust pakken die we zo hard hebben verdiend en op deze prachtige plek lukt dat heel goed.