UV Shirt kind hielp goed

UV Shirt kind hielp goed

Mijn kind kan af en toe nog wel een allergie hebben, we weten nog niet zo goed waardoor het komt, maar vaak heeft het met de zon te maken. (Het kan erger worden wanneer de zon schijnt). Naast de maatregelen qua voeding – geen zuivel e.d. – besluit ik ook haar een UV shirt kind aan te doen, zo weet ik zeker dat ze goed beschermd is tegen de zon. Ik vind het ontzettend belangrijk om mijn kinderen goed tegen de zon te beschermen. Vroeger wist je de gevaren nog niet van de zon, net zoals sigaretten, je deed maar, zonder te beseffen wat dit voor gevolgen kan hebben. Nu we dit een beetje door krijgen kunnen we ook meer maatregelen nemen, zoals dus een UV shirt kind e.d. Ook vind ik het belangrijk om niet teveel bloot te staan aan straling. Zo begon ik al bij de geboorte met een baby foon zonder straling en probeer ik de WIFI straling altijd te beperken. Dit zijn dingen waarvan je nog niet weet of het wel gevolgen heeft, maar je kan maar beter het zekere voor het onzekere nemen, zo zie ik dit tenminste.

  http://4activekidz.nl/zwemmen/kleding/uv-zwemkleding.html