Ugg kids voor mijn lieftallige dochter

Ugg kids voor mijn lieftallige dochter

Ik had nooit gedacht dat ugg kids zou bestaan, Ik heb namelijk een dochter en zij wilde altijd al uggs, het liefst het zelfde als ik. alleen ik zij iedere keer dat er geen uggs zijn voor hele jonge kinderen. Op een dag kwam ze thuis en zij ze dat ik een leugenaar was, want een kindje uit haar klas had ook gewoon uggs, dus ze bestaan wel. Ik ben dus op een zoekmachine ugg kids in gaan voeren, en kwam dus verschillende sites tegen die ze verkochten waaronder kinderschoenen.nl daar hadden ze allerlei soorten ugg kids artikelen ik stond er eigenlijk versteld van, Ik had echt nooit gedacht dat er ugg kids bestond. Ik besloot de uggs maar te bestellen voor haar als verrassing. Ik had de uggs besteld die de kleinere versie van de mijne was, zo konden we er  ook noch eens het zelfde uit zien !  Na een paar dagen kwam de bestelling binnen  zij wist nog niet dat zij haar uggs kreeg dus toen zij op de doos las’’uggs kids’’ wist ze meteen dat het voor haar was, ze was nog nooit zo blij. Ze wilde ze meteen aan en ik moest die van mij ook aan doen, zodat we konden matchen.