Toch best verwarrend als je direct woning verkopen moet

Toch best verwarrend als je direct woning verkopen moet

Sommige situaties zijn pijnlijk en toch onvermijdelijk. Neem nou de situatie waar mijn ex en ik ongeveer een jaar geleden voor stonden. Het vreselijke is dat ik er zelf de leidende rol in heb gehad, iets waar ik wat het schuldgevoel betreft nog steeds moeite mee heb. Wat ik haar allemaal niet heb aangedaan. Ik ben verliefd geworden op een andere vrouw, van wie ik op slag, de eerste keer dat ik haar zag, zeker wist dat zij het was. Extreem verwarrend natuurlijk, omdat je nog midden in een relatie zit die ook fijn is, met iemand van wie je ook houdt. Dat maakt het er allemaal niet gemakkelijker op natuurlijk. Ze gaf me de ruimte het te gaan ontdekken en dat heb ik gedaan, ik kon gewoonweg niet anders. Mijn ex en ik zijn uiteindelijk uit elkaar gegaan maar wij hadden een huis samen. Ik nam alle regeldingen op me, dat vond ik niet meer dan fair, en wilde natuurlijk direct woning verkopen zodat we er maar vanaf waren. Dat direct woning verkopen lukte uiteindelijk ook nog, doordat ik een vastgoedbedrijf bereid vond, dat een redelijk bod uitbracht.