Tevreden met de overhemden

Tevreden met de overhemden

Mijn vrouw heeft de laatste tijd de neiging om veel kleding te kopen, dit heeft ze soms, ik vind dit totaal niet erg en vroeg haar zelfs of ze misschien wat overhemden voor mij wilde kopen. Door de toenemende drukte op mijn werk had ik steeds minder tijd om aandacht te besteden aan mijn leven buiten het werk. Ik wist dat dit vooral ging om het project waar we in zaten, dus het stoorde mij niet echt. Sterker nog, ik vond het wel fijn om even zo hard door te werken. Mijn vrouw vond het fantastisch, zo’n vermoeden had ik al, want ze koopt niet vaak overhemden voor mij maar heeft er wel altijd wat op aan te merken. Ze vindt mijn kleding stijl niet echt passend en daar kunnen we ook vaak grapjes over maken. Ik geef niet echt om kleding, terwijl mijn vrouw dan weer het tegenovergestelde is. Ze kocht overhemden voor mij en toen ze binnen waren was ik even bang dat ze overhemden had gekozen die totaal van mij af stonden. Maar dit viel gelukkig erg mee! Ik vond alle overhemden mooi en ze stonden mij erg goed, ik moet zelfs toegeven; beter dan de overhemden die ik had gekocht. Ik gaf haar gelijk en ze moest hard lachen, daarna zei ze dat ze altijd klaar stond om kleren voor mij te kopen; misschien moet ik daar maar eens op vertrouwen.

http://www.trendyoverhemden.nl/