Team door Vissers en Werkman

Team door Vissers en Werkman

Het bedrijf Vissers en Werkman heeft laatst onze team onder handen genomen. Sinds een jaar zijn we een nieuwe richting ingeslagen, we willen meer gaan doen met persoonlijke ontwikkelingen omdat we merkte dat we dit nodig hadden. Ik moet eerlijk zijn, ik ben zelf nooit zo bezig geweest met processen, was vooral gestort op het werk. Als er een spanning was, of iemand werd niet gehoord, zag ik dit niet goed. Omdat ik mij alleen maar focuste op mijn eigen doel. Vissers en Werkman heeft mij dit wel doen veranderen, ik leerde over leiderschap, over werk en de menselijke relaties om je heen. Het heeft wel voor een omwenteling gezorgd, ik voel opeens stukken duidelijker wat er allemaal gebeurd en daardoor zijn we productiever. Wanneer een samenwerking niet goed ging, vond ik dit vaak vervelend en besloot ik mijn eigen plan te trekken, ook omdat ik zelf verantwoordelijk wilde zijn. Dit resulteerde dat ik soms meer kon doen dan de rest en daarmee tegen de lamp aan liep af en toe. Natuurlijk ontstaan er dan ook frustraties, die ik niet uitsprak. Ik kwam er achter dat anderen er ook mee zaten en dit vond ik best bijzonder om te zien. We zijn enorm gegroeid door Vissers en Werkman.