Taxi van en naar allerlei luchthavens Europa

Taxi van en naar allerlei luchthavens Europa

Als jij ook nog naar een van de luchthavens Europa gebracht moet worden, dan kan ik je de taxi van Van der Borgt echt van harte aanbevelen. Ik meen het altijd als ik andere lezers van deze blog een bedrijf aanraad, omdat ik dan vind dat dit bedrijf het bijvoorbeeld vanwege de scherpe prijzen, de kwaliteit of de service verdiend heeft. In het geval van Van der Borgt is dat in alle voornoemde gevallen zéker zo, ik ben echt meer dan tevreden over alles! Naar enkele luchthavens Europa rijden zij, zoals alle in Nederland, maar ook Charleroi, Dusseldorf en Zaventem en dat voor enorm scherpe prijzen. Zo ben je al in Charleroi vanaf 149 euro en dat is natuurlijk helemaal niks, geen geld. Ik moest het omdat mijn vlucht vanaf Charleroi vertrok en ik echt niet wist hoe ik er op een andere manier moest komen. Samen met drie andere vrienden heb ik de reis in de taxi kunnen maken en het was dus nog geen veertig euro per persoon, iets wat ik persoonlijk echt heel schappelijk vind! Ik kan dit bedrijf je dus van harte aanbevelen!