Sauna geuren zijn lekker

Wij hadden vorige maand een jacuzzi gekocht en die bevalt prima! We gebruiken hem bijna elke dag en we kunnen er lekker tot rust komen. Je moet er alleen wel veel aandacht aan besteden, zoals: water verschonen, pomp schoonmaken en van geurtjes verwisselen. De geurtjes die je gebruikt in de jacuzzi zijn erg lekker en als je nog geen sauna geuren in huis hebt zal ik u zeker aanbevelen om ze te gaan halen. De sauna geuren zijn niet zo duur en al helemaal niet op deze site. In een fles zit 250ml en daar kan je best lang mee doen en het is ook wel zo lekker om in een bad te relaxen die ook nog eens erg lekker ruikt! Ik wil dit bedrijf erg bedanken voor de sauna geuren en de snelle bezorging die jullie altijd hebben. Je hoeft overigens niet perse wat te bestellen, maar je kan ook gewoon naar Zeewolde gaan en daar je sauna geuren kopen. Ik ben dus een zeer tevreden klant en ik zal zeer zeker vaker sauna geuren halen als deze op is. Als ik nog iemand weet dan zal ik ze doorsturen!