Radiator kan wel een vervanger gebruiken

Radiator kan wel een vervanger gebruiken

Wanneer ik aan het werk ben dan wil de temperatuur nog wel eens tegen vallen. Wanneer ik gewoon thuis aan het werken ben dan heb ik het altijd heel erg koud. Ons huisje is niet heel erg goed geïsoleerd en dus horen we de verwarmingsketel met regelmaat aan slaan. NU is het een hele fijne en zuinige ketel en de radiatoren doen het werk zeker ook erg goed. Toch hou ik het koud. De radiator op de kamer waar ik werk staat nooit voluit open maar dit kan ook niet meer omdat deze helemaal stukgedraaid is. Dit is ng een erg oude radiator en zodoende heeft deze wat moeite met het werken. Wanneer ik op kantoor aan het werk ben dan zit ik recht naast de radiator en hier heb ik het altijd enorm warm. Dee radiator is voorzien van een thermostaatknop en deze staat altijd voluit. Niet omdat ik dit zelf zo wil maar wel omdat de collega’s het liever niet te koud hebben. Hierdoor kunnen we dus, in de winter, gewoon in een shirtje op kantoor aankomen. Voor ons huis ben ik nu op zoek naar nieuwe radiatoren. Ik heb eens een kijkje genomen op het internet en heb toen deze website gevonden.