Persoonlijker beeld; een boek met naam

Persoonlijker beeld; een boek met naam

 

Ik kreeg een boek met naam cadeau, dit was een van de leukste cadeaus die ik kreeg. Een boek met naam is eigenlijk een boek waar het hoofdpersonage jouw naam heeft of er naar jou toe wordt geschreven. Het wordt dus allemaal een stuk persoonlijker. Daar houd ik van, dus je bent bij mij aan het goede adres op het gebied van een boek met naam. Ik vind persoonlijk contact sowieso altijd erg belangrijk. Bijvoorbeeld een nieuwe methode, ik zeg maar wat, een nieuwe methode op het gebied van make up. Je gelooft het sneller als er gewoon een ‘girl-next-door’ meisje aan jou vertelt dat het werkt. In plaats van een magazine waar een mooi model aan ons vertelt wat werkt en wat niet. Ook bij verhalen is het interessant om het persoonlijk te maken. Zodra je iemand er bij betrekt, weet je ook gelijk dat er aandacht voor het verhaal is. In die zin is dat ook misschien wel bij het boek met naam. Ik vind het plezierig om te lezen, omdat ik mij voorstel dat het over mij gaat. Ik ben dus opeens indirect betrokken bij het verhaal dat de schrijver verzonnen heeft. Dit vind ik wel een leuk gegeven.