Oriënteren op verschillende merken kachels, haarden en schouwen

Oriënteren op verschillende merken kachels, haarden en schouwen

 

Voor een variatie aan merken kachels, haarden en schouwen ben je bij het Schouwenpaleis helemaal aan het juiste adres. Ikzelf was op eenzelfde zoektocht, toen ik mijn huis aan het verbouwen en later aan het inrichten was. Eindelijk had ik mijn droomhuis gevonden, een smal maar heel breed huis, met een veranda over de gehele breedte van het huis. Voor iemand die echt van het buitenleven geniet is dat natuurlijk echt ideaal. Midden in het bos en met geen levende ziel in de buurt is het de ideale manier om tot jezelf te komen, om die kunst en die woorden te laten stromen. Geen afleidingen van buitenaf tenzij ik daar zelf bewust naar op zoek ga natuurlijk, maar verder die enorme rust. Natuurlijk kan het hier in de winter behoorlijk koud worden, temeer het huisje niet zo heel goed geïsoleerd is. Het eerste wat ik dus deed was het plaatsen van dubbele in plaats van enkele ramen. Ook een goede warmtebron was nodig in de voorbereiding en dus oriënteerde ik me op verschillende merken kachels, haarden en schouwen, waarna ik als vanzelf uitkwam bij het Schouwenpaleis.