Ook zij hebben een design tuinmeubel

Een design tuinmeubel zou erg mooi staan zei ik toen ik met mijn man bij mijn kleine broertje kwam kijken die net samen woonde met zijn vriendin. ik ben erg blij voor hen dat zij nu eindelijk het droomhuis hebben gevonden waar zij een nieuwe toekomst in tegemoet kunnen gaan. En ook vind ik het leuk om mijn broertje en zijn vriendin te kunnen adviseren met mijn goed bedoelde tips. En gelukkig heb ik hen al eens kunnen helpen. Toen ik de tuin en het terras eens bekeek moest ik meteen denken aan Dutch Rivièra, hier verkopen zij een design tuinmeubel die echt mooi zou staan. En dit past dan ook zeker weten bij dit stel. En zo vertelde ik dat ze eens de moeite moeten gaan nemen om eens een kijkje op de site te nemen of dat zij een bezoek aan de showroom moeten brengen. En zo hebben zij ook dit keer weer het advies van mij opgevolgd. Ik ken dit bedrijf van mijn vriendin. Zij hebben ook een design tuinmeubel van dit bedrijf. En daarom ben ik blij dat ik het merk heb weten te onthouden en kon ik nu ook mijn broertje blij maken met dit design tuinmeubel. Na een aantal weken kreeg ik een telefoontje van mijn schoonzusje. Zij zijn dus inderdaad naar de showroom gegaan en hebben een hele mooie hoek bank besteld. nou die moet ik snel maar eens komen testen zei ik.