Nieuwe heftruck op werk

We hebben een nieuwe heftruck op het werk. We willen natuurlijk allemaal op de nieuwe heftruck zitten dus we hebben nu een verdeling gemaakt. We krijgen over een paar maanden nog een nieuwe heftruck en uiteindelijk wil het bedrijf alle trucks vervangen. Maar dit gebeurt dus geleidelijk aan. De nieuwe heftruck is erg fijn, ik heb er nu drie keer mee gewerkt en ik merkte dat ik veel sneller ging. Ik denk dat het bedrijf goed doet om een nieuwe heftruck aan te schaffen, uiteindelijk zijn we dan allemaal sneller, gaat de productie omhoog en verdienen we meer geld. Ik neem aan dat het zo gaat. Het werk is nog steeds leuk, ik had niet verwacht dat ik het zo lang vol zou houden, maar merk dat ik het goed naar mijn zin heb. En het werk is leuk en de collega’s zijn leuk. Ik heb zelfs twee goede vrienden er aan over gehouden, waar ik elke vrijdag mee ga darten. We kunnen het goed vinden. Vroeger had ik niet zoveel vrienden dus ik vind het fijn om dit eens te hebben, ik merk dat het echt wel leuk is om af en toe met mensen om te gaan, gewoon te ontspannen.