Niet te lijden onder het geluid van de ventilator box

Niet te lijden onder het geluid van de ventilator box

 

Mocht je op zoek zijn naar een ventilator box, kijk dan eens op de website van Hollands Glorie. Daar heb ik laatst mijn nieuwe ventilator box gevonden en aangeschaft en die blijkt echt enorm goed werk te verrichten. Grote voordeel voor mij is dat ie een sterke kracht heeft en dus echt goed werkt op geheel de ruimte en bovendien dat ie stil is. Ik vind dat laatste ook bijkomend zeer belangrijk, aangezien ik een eigen winkel heb onder de plek waar ik de kruiden en planten kweek. Ik wil in de winkel echt geen overlast hebben van boven en dus scheelt het als je een goed systeem hebt gevonden waarmee je ook echt daadwerkelijk geen overlast hebt. Ik heb een eigen zaak waar we smoothies verkopen, we zitten midden in het centrum. Ik heb dus geen achtertuin hier waar ik de planten, zoals het tarwegras waar tegenwoordig enorm veel vraag naar is, kan telen en dus moet het hier in het pand. Helaas hebben we ook geen kelder en dus is de bovenruimte hier bij de zaak de plek om het telen te laten plaatsvinden. Dat maakt wel dat je prioriteiten gaat stellen, de sfeer in de zaak zelf mag er niet onder lijden.