Mooie wandtegel gevonden

Mooie wandtegel gevonden

 

Ik woon nu toch met elkaar al een tijdje in dit huis, ik denk inmiddels ongeveer een jaar of twee. Toen ik dit aanschafte, ben ik niet gelijk van alles gaan veranderen hier in huis, ik vond dat echt niet nodig namelijk. Vele dingen waren nog in een prima staat en ik had het gevoel dat het wel goed was zo. Bovendien wilde ik sommige ideeën nog even laten sudderen voordat ik direct alles zou gaan veranderen. Niet alleen omdat het niet direct terugkeerbaar is en, laten we eerlijk zijn, nogal een uitgave in sommige gevallen, maar ook omdat ik dan in het moment zou gaan zitten en misschien iets te snel dingen zou veranderen die ik nu, jaren later, alweer zat zou zijn. Nu ik er een tijdje over na heb gedacht, kan ik veel beter een weloverwogen beslissing maken namelijk. Ik vond een hele mooie mozaïek wandtegel op de site van Jan van Sundert, om maar een voorbeeld te noemen, die ik graag in mijn badkamer wil hebben. De sfeer die er uitgaat van deze mozaïek wandtegel maakt mijn badkamer gelijk tot een plek waar je zo uren kan spenderen. Dat mag ook wel, want ik installeer er een mooi bad en ben van plan er uren in te badderen!