Met een extra palletstelling de opdrachten faciliteren

Met een extra palletstelling de opdrachten faciliteren

Had je mij aan het begin gezegd dat het goed zou gaan met mijn bedrijf, dat we de crisis zouden overleven? Dan had ik je niet geloofd! Ik zag het aardig zwaar in, besef ik me nu des te meer nu we op veilig zitten. Voordat de crisis in de laatste jaren van het eerste decennium losbarstte had ik mijn bedrijf inmiddels al een jaar of vijftien. Om heel eerlijk te zijn, mijn bedrijf was een beetje ingekakt, de zaken gingen aardig maar niet denderend en alles ging z’n gangetje. Er was geen reden tot innovatie of verbetering van de eigen bedrijfsvoering want er stond geen straf tegenover, er was niets waar het vanaf hing. Nu met de dreigende crisis, en zeker toen we er eenmaal echt inzaten met z’n allen, werd het tijd om problemen te voorkomen en eens kritisch naar het bedrijf te kijken. Het bleek dat er nog veel kon verbeterd en wonder boven wonder ging onze productiviteit er ineens met dubbel zoveel tegenop. Elke week kwam ik in die tijd wel met een nieuwe palletstelling aanzetten, en dat voor denk ik wel een week of tien lang, omdat het magazijn weer uitbreiden moest. Hadden we net een palletstelling geïnstalleerd, kwam er alweer een nieuwe bij, omdat de opdrachten maar binnen bleven stromen en we dat wel moesten