Meevaller in prijs wat de Tiffany lampen betreft

Meevaller in prijs wat de Tiffany lampen betreft

We kennen allemaal de Tiffany lampen wel, ik ben er persoonlijk zelf mee opgegroeid. Ik kom uit een vrij deftige familie die graag de zaken op orde had in en om het huis, en een ervan was dat het er altijd wel vrij chique uitzag. Het roept bij mij een gevoel van nostalgie op inmiddels, want hoewel ik me er lange tijd tegen verzet heb en ik mijn eigen huis bijvoorbeeld lange tijd vrij minimalistisch inrichtte, merk ik nu weer een soort van hang naar dit oude en bekende. En zo komt het dat ik onlangs eens op het internet naar Tiffany lampen ging speuren, ik wilde er sowieso eentje voor in de grote hal die ik heb, maar zat ook een bureaulamp te overwegen namelijk. Ik had verwacht er honderden euro’s voor te moeten neerleggen maar dat bleek absoluut niet het geval, integendeel zelfs juist. Misschien is het zo dat ze vroeger gewoon wat duurder waren en tegenwoordig niet meer, of misschien komt het doordat ik de waarde van geld destijds nog helemaal niet wist in te schatten, maar tegenwoordig kun je hele mooie Tiffany lampen voor nog onder de honderd euro aanschaffen. Dat heb ik dus ook direct maar gedaan, want wat een meevaller!