Meer rompertjes online bestellen voor een voorraadje voor de kleine

Meer rompertjes online bestellen voor een voorraadje voor de kleine

 

Elke dag kan het nu zover zijn, kunnen de kindjes geboren worden. Mijn zus is de aankomende week uitgerekend en dus zijn we er natuurlijk allemaal heel erg mee bezig. Het is ook niet iets wat je gemakkelijk vergeet, want zelfs als ik aan het werk ben spookt het nog de hele tijd door me heen. Ook zoals nu, ik schrijf dit blog in mijn pauze, schiet het nog telkens door mijn hoofd dat het elk moment zover kan zijn, dat ik mijn telefoon praktisch elke minuut check om te kijken of ik niet een of ander bericht heb gemist. Dat is tot nu toe nog niet gebeurd maar dat je niet weet wanneer het kan gebeuren maakt het echt heel spannend. Zonet ben ik het internet opgegaan om te kijken naar de mogelijkheden voor rompertjes online bestellen en die bleken er in groten getale te zijn! Ik vond namelijk de website van Lodger waar het proces van het rompertjes online bestellen wel heel gemakkelijk ging. Ik vond er de leukste soorten en heb er gelijk enkele aangeschaft, je hebt er als kersvers kindje namelijk altijd meer nodig dan de ouders van tevoren kunnen bedenken!