Kettingen van toermalijn kralen

Kettingen van toermalijn kralen

 

Heb je interesse in de pracht van de toermalijn kralen, kijk dan eens op de website – en tevens webshop, overigens – van Ilona’s Silver & Gemstones. Dit is een website die ik namelijk echt kan aanraden, ik bestel er zelf regelmatig en ik ben echt zeer te spreken over het enorme aanbod aan toermalijn kralen dat ze er hebben. Ik ben zelf gegrepen door toermalijn kralen en andere edelstenen toen ik een erfenis ontving van mijn grootmoeder. Zij had allerlei edelstenen in haar bezit en ook enkele toermalijn kralen en complete stenen, zowel de harde, onbewerkte versie daarvan overigens als de geslepen en zachte variant. Op de een of andere manier ben ik toen echt gegrepen door dit soort stenen en de sieraden die je ermee kunt maken, ik vind het echt heel erg mooi namelijk. Daar kwam nog bij dat ik onlangs enkele maanden heb uitgetrokken om door Australië te reizen en ik daar gegrepen ben door een bepaalde edelsteen, namelijk de opaal. Ook deze kun je overigens op de genoemde website krijgen, voor de geïnteresseerde is dat wel interessant natuurlijk. De opaal kwam je in met name Coober Pedy erg veel tegen en ik heb daar twee nachten geresideerd. Aldaar ben ik veel meer over het materiaal en de positieve werkingen die ervan uitgaan te weten gekomen en raakte ik verknocht aan dit materiaal. Eenmaal hier in Nederland ben ik al mijn passies gaan samenvoegen en kettingen gaan maken van opalen en toermalijn kralen.