Interesse in de Google Play Gift Card 100?

Interesse in de Google Play Gift Card 100?

Als je interesse hebt in het aanschaffen van de Google Play Gift Card 100, waar een krediet van 100 euro opstaat, kijk dan eens op deze website. Hier kun je alle soorten van de Google Play Card aanschaffen, variërend van 15 tot 100 euro. Ikzelf ben echt gek van het besturingssysteem van Google maar ik vond het altijd al vervelend dat ik zonder creditcard nergens was. Je kon natuurlijk de gratis apps wel via de Play Store aanschaffen maar zonder creditcard kon je de apps waar je een bedrag voor moet betalen niet kopen. Ik heb er bewust voor gekozen nooit een creditcard aan te schaffen en zodoende kon ik me deze apps ook niet veroorloven. Inmiddels heb ik een Google Play Gift Card 100 aangeschaft en kan ik voor de komende jaren zoveel kopen als ik maar wil. Het is vooral muziek wat ik erop wil zetten eigenlijk, hoewel ik daarnaast ook handige apps en spelletjes wil uploaden. Het is leuk eindelijk in te kunnen halen wat ik al die tijd heb gemist en het blijkt nogal veel te zijn ook. Vandaar dat ik nu van allerlei extra’s kan genieten met de Play Card.