Inklapbare scootmobiel uitzoeken

Ik weet nu zeker dat ik slecht blijf lopen en ik beter kan zitten, dit was al in de lijn der verwachtingen, maar toch was het even een klap om te horen. Altijd vervelend, om te ontdekken dat je lichaam niet meer echt functioneert, je kan er boos om worden, maar de enige weg is acceptatie en na een tijdje kreeg ik dit ook. Een inklapbare scootmobiel kopen was daarna een eerste stap, tot die tijd zat ik in een rolstoel maar dit was moeizaam, omdat ik ook spierkracht mis in mijn armen, ben ik afhankelijk van een ander, en dat was erg vervelend. Een inklapbare scootmobiel uitzoeken was dus vooral om mij mobieler te maken. Ik kan prima overweg met een inklapbare scootmobiel en daarnaast zijn ze ook in verschillende uitvoeringen, zo zocht ik een scootmobiel uit die erg bij mij pasten. De eerste dag was al ideaal, ik kon overal alleen heen, had geen hulp nodig en voelde mij stukken beter. Een scootmobiel uitzoeken was dus voor mij echt een goede oplossing, want mede hierdoor heb ik het nog meer kunnen accepteren, wat echt een grote factor is. Toch een gevoel van onafhankelijkheid, dit heb je wel nodig denk ik, vooral ik.