Ik wilde mijn huis snel verkopen

Ik wilde mijn huis snel verkopen

Vanwege een scheiding had ik het op een gegeven moment echt gehad met het huis dat ik en mijn voormalige partner nog bezaten en wilde ik er vanaf. Ik wilde klaar zijn met dit alles en met een schone lei mijn verdere leven kunnen oppakken, opnieuw kunnen beginnen. Daartoe moest ik eerst mijn huis snel verkopen, anders kon ik die frisse start gewoonweg niet maken. Mijn huis snel verkopen had dus wel een beetje haast, zou je kunnen zeggen. Daarom ben ik naar CVB Vastgoed gegaan, wat me door een andere moeder op het schoolplein was aangeraden. Bij CVB Vastgoed had zij haar eigen huis snel kunnen verkopen, omdat er door deze partij al binnen twee dagen een heel reëel bod was uitgebracht. Het bod was het netto bedrag en zij en haar ex-partner konden daar mee leven en konden eindelijk een einde maken aan de nare scheiding die lang had voortgesleept en telkens maar geen einde kende doordat ze nog aan elkaar vastzaten via het huis. Zo is het hoe ik het met mijn ex ook wil, ik wil die banden losbreken tussen ons, zodat we eindelijk niet meer verbonden zijn door ons huis.