Ik kwam op het idee om een muurschildering te laten maken

Ik kwam op het idee om een muurschildering te laten maken

Ik ben zwanger  en wel van een tweeling. Natuurlijk moest ik in het begin echt even aan het idee wennen en daarom ben ik nu dan ook al druk bezig met alle voorbereidingen om hier echt naar toe te kunnen leven. Toen mijn man en ik met de babykamer bezig waren bedacht ik mij dat het wel erg gaaf zou zijn als wij een muurschildering laten maken. Ook mijn man vond dit een goed idee en daarom ben ik eens op zoek gegaan naar iemand die dit voor ons zou kunnen maken. En zo ben ik eens op muurschildering gaan zoeken in de bekende zoekmachine. En zo kwam ik al snel terecht op deze site. En hier vond ik werkelijk de mooiste voorbeelden voor een babykamer. En dus besloot ik deze man te mailen. Al snel kreeg ik een reactie terug en kon ik een afspraak maken. Toen de opzet van de muurschildering stond vond het eigenlijk al mooi en toen moest hij eigenlijk nog beginnen. En nu weet ik zeker dat mijn twee kinderen straks echt de mooiste kamer hebben waar zij lekker kunnen slapen en zich hier fijn voelen. http://www.pauldekkers.com/muurschildering.html