Het origineel verbeteren door Dr. Vinyl

Het origineel verbeteren door Dr. Vinyl

 

Ik schrijf dit blog omdat ik een bedrijf, namelijk Dr. Vinyl, waar ik al jaren positieve ervaringen mee heb in het zonnetje te zetten. Ik vind dat weleens nodig want een positieve referentie kan immers iedereen wel gebruiken en in mijn ogen hebben zij het echt verdiend, deze aanbeveling. Goed, Dr. Vinyl dus, wat laat ik daar nou altijd doen? Ik ben handelaar in design en weet Dr. Vinyl dus altijd te vinden om het leer van stoelen en banken te repareren. Hier komt best wat bij kijken en inmiddels vertrouw ik er alleen Dr. Vinyl op dat voor mij uit te voeren. Ze hebben niet alleen de nodige expertise in huis maar vragen bovendien een smal prijsje, iets wat je toch ook altijd nog in je achterhoofd houdt als je op je beurt weer winst wilt maken met een op de kop getikte stoel of bank. Dit soort design meubelen is soms wel een jaar of zestig oud, want destijds werden heel veel stoelen gemaakt die nu weer helemaal in zwang zijn, en de tand des tijds heeft flink toegeslagen op dit soort meubels. Als het leer gedeeltelijk vergaan is of dergelijke, dan stuur ik het meubel altijd naar Dr. Vinyl en altijd komt het weer volkomen als nieuw terug – terwijl het tóch nog het origineel betreft!