Hele leuke kinderschoenen in de aanbieding

Hele leuke kinderschoenen in de aanbieding

 

Voor mijn dochter heb ik kinderschoenen besteld en ik ben echt heel erg nieuwsgierig hoe die lopen. Ik heb ze gisteren besteld en aan de recensies te zien zouden ze vrij vlot binnen moeten komen, dus dat verwacht ik dan ook maar. Wat betreft de prijs is het heel goed te doen, en ook kreeg ik nog eens een beetje korting, omdat ik al een account had. Ook zag ik toen ik voor kinderschoenen aan het kijken was dat jullie nog merkschoenen hebben, dus daar ga ik van de week ook maar weer eens voor zitten en kijken of er wat tussen zit wat ik zelf leuk vind. Het betalen ging allemaal heel gemakkelijk en alles was heel overzichtelijk en werd goed uitgelegd. Volgens mij ben ik er nog geen vijf minuten mee bezig geweest.  Ik ben dit bedrijf dus heel erg dankbaar en als de schoenen goed zijn is het zeker voor herhaling vatbaar, want ze zien er wel heel erg leuk uit allemaal! Ook vind ik het leuk om deze recensie te plaatsen, want ben echt heel erg tevreden tot nog toe.