Heerlijk in badjassen

Toevallig was ik laatst op zoek naar lekkere warme badjassen en stuitte ik op de webshop van hipvoorhaar – en kwam ik erachter dat dat zo’n beetje de grootste webshop op het gebied van kleding en aanverwanten als schoenen en accessoires moet zijn, aangezien ze meer dan 250 duizend producten in het assortiment hebben zitten. Zij verwijzen je door naar allerlei andere sites, van de meest bekende tot nog onbekende merken. Punt is dat je er in ieder geval een goed overzicht van het totale aanbod op de markt mee krijgt. Ik was zelf op zoek naar badjassen omdat ik het zo koud begin te vinden. Die koude tocht naar de douche in de ochtend, die voel ik echt hoor. Ik kan echt tijden in mijn bed blijven liggen omdat ik de moed niet kan vinden om actie te ondernemen, om daadwerkelijk op te staan en mijn opgewarmde bedje te verlaten. Ik zat te denken: wat als ik nou lekkere warme badjassen haal voor mij en mijn vriend, dan hoeven we het niet zo koud meer te hebben voor en na het douchen. Bovendien is het ook heerlijk om op zondag de hele ochtend (of zelfs dag!) in je pyjama’s met badjassen te blijven lopen.