Genieten.. met volle teugen van de koffie

Genieten.. met volle teugen van de koffie

Het duurde een poos voordat ook ik koffie leerde drinken, maar toen ik het eenmaal geproefd had – eerst natuurlijk met veel melk en suiker – was ik helemaal om en wilde ik niet meer terug. Sinds ik genoot van die eerste kop koffie ben ik er gek op gebleven en ben ik niet meer terug gegaan. Nu drink ik elke dag minstens een kop koffie, meestal op het midden van de dag, als ik een beetje begin in te kakken. De beste koffie heb je echter niet op kantoor, juist als ik het dan nodig heb, maar die heb ik thuis. Daarom kan ik zeggen dat de kop koffie in het weekend mij echt het meeste waard is. Die zet ik lekker van het merk Ketelbinkie, een merk dat ik echt fijn weg vind drinken, want het aroma daarvan is echt heel erg lekker. Het heeft iets zoets in zich zitten en daar ben ik echt dol op, het heeft een heel rijke smaak namelijk. Ik schuim wat melk op, wat het geheel voor mij nog eens een stuk lekkerder maakt en verder doe ik er soms een schepje honing bij in om dat extra zoete nog eens te versterken. En weet je wat ik dan doe? Dan geniet ik.. met volle teugen!