Gelukkig kon ik direct terecht voor mijn iPhone reparatie

Gelukkig kon ik direct terecht voor mijn iPhone reparatie

Het duurde een flinke poos vooraleer ik eindelijk ook aan de smartphone ging, dat kan ik je wel vertellen. Ik had er eerst niet zoveel mee en vond het allemaal maar een beetje nieuwerwets gedoe. Toch merkte ik dat ik behoorlijk achter ging lopen en dat ik het gemak miste dat andere mensen wel degelijk genoten. Toen ik een aanbieding van een heel goedkoop abonnement inclusief iPhone tegenkwam, wist ik wel gelijk dat ik het gewoon moest doen, dat ik hier toch echt maar eens voor moest gaan. Binnen no time was ik inderdaad ‘verslaafd’ aan mijn telefoon, gebruikte ik ‘m echt veel. Het was daarom ook vrij zuur toen mijn iPhone reparatie moest ondergaan, omdat ie op de grond stuk was gevallen. Het frontje, dat immers van glas is, lag helemaal in gruzelementen op de grond en ik kon niks meer met mijn telefoon. Gelukkig kon ik direct terecht voor de iPhone reparatie en was het bovendien echt binnen no time gepiept. Toen kon ik daarna tenminste weer lekker aan de slag op alle social media met mijn telefoon, waar ik daarna des te meer van genoot.